Vi bruger Cookies

Ved at benytte accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Lollandsk godsejer rystet over fejl i statens vandløbsdata

Formanden for Danske Vandløb, Helge Danneskiold-Samsøe, er rimeligt rystet over de mange fejl der er på statens vandløbsdata i forbindelse med vandplanerne.

Formanden for Danske Vandløb, Helge Danneskiold-Samsøe, er rimeligt rystet over de mange fejl, der er på statens vandløbsdata i forbindelse med vandplanerne. På nogle af de lollandske vandløbsstrækninger var der i følge staten et fald på over 6 promille, hvilket de pågældende strækninger overhovedet ikke kom i nærheden af. Desuden har mange disse strækninger blød bund, hvilket heller ikke fremgik af statens data, på trods af at det i en del tilfælde var altafgørende for, at vandløbet kunne tages ud af vandplanerne.

Læs hele artiklen af kommunikationschef, Bæredygtigt Landbrug Christian Ingemann Nielsen her