Vi bruger Cookies

Ved at benytte accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Gravede kanaler var fiskenes kirkegårde

Danske Vandløb mener at alle vandløb med et opland under 10 kvadratkilometer skal ud af vandplanerne da det tydeligt fremgår af instruksen fra EU at de ikke hører med til de floder i Europa som skal beskyttes.

Danske Vandløb mener at alle vandløb med et opland under 10 kvadratkilometer skal ud af vandplanerne, da det tydeligt fremgår af instruksen fra EU at de ikke hører med til de floder i Europa, som skal beskyttes. Klimaforandringerne giver på sigt en fordobling af nedbøren især øst for Storebælt, og det skal afledes, hvis vi ikke skal oversvømmes. 

Læs hele læserbrevet i Effektivt Landbrug i sin fulde helhed her